Floris Fragrance Ornament - Uniseks poklon set

BESPLATNA ISPORUKA

100% ZAGARANTOVAN
POVRAĆAJ NOVCA

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Dostupnost: Nema na lageru
SKU
FL54182
Divan dvojac nežnih ljubimaca , Floris Honey oud i Bergamotto di Positano. Otkrijte mirisni ukras, savrsen predmet za ukrašavanje novogodišnje jelke, poklon za Božićnu čarapu na kaminu. Parfemska voda Honey oud , gurmanski akord Engleskog meda i vanile. Bergamotto di Positano dočarava toplinu povetarca Sredozemnog mora, sunčevu svetlost i bistru treperavu vodu. 
Specifikacija
Brend Floris
Pol Unisex
napišite sopstvenu recenziju
Pregledate:Floris Fragrance Ornament - Uniseks poklon set
Vaša ocena
Floris London parfemska kuća osnovana je 1730. godine i najstariji je proizvođač parfema na svetu. Bezvremenska i elegantna kompanija još je u porodičnom vlasništvu i sada je u osmoj generaciji kojom upravljaju potomci njenog osnivača, Juana Fameniasa Florisa. Floris London pruža beskompromisne mirise za moderne generacije. Najstariji samostalni porodični parfimer na svetu i jedini imenovani parfimer za njeno veličanstvo Kraljicu, Floris je originalna i autentična parfemska kuća. Kuća Floris predstavlja ženske i muške mirise, proizvode za negu kože i dodatni pribor visokog kvaliteta. Čvrsto usidren u svojoj dugoj tradiciji i porodičnoj istoriji, ali uvek otvoren za sadašnjost i budućnost, ime Floris danas predstavlja poželjne proizvode koji spajaju tehničko znanje, kvalitet i individualnost. Kreacije privlače sve koji cene bezvremenski stil i ekskluzivnost.

FLORIS FRAGRANCE ORNAMENT Unisex Gift Set

Poklon set 2*15ml EDP uniseks

Proizvođač: Floris

Poreklo: Velika Britanija

Uvoznik i Distributer: DP LUX DISTRIBUTION DOO, Tošin Bunar 54, Beograd

Uvoz: Decembar 2020.

Godina proizvodnje 2020.

Rok trajanja: 36 meseci od otvaranja.

Sastav: Označen na ambalaži.

Upozorenje: Zapaljivo. Ne koristiti u blizini vatre, plamena ili izvora toplote. Ne prskati prema očima ili na iritiranu kožu. U slučaju kontakta isprati sa dosta vode.

Šifra, sastav i originalni naziv utisnuti na ambalaži.

Ostali proizvodi istog brenda!