Brend meseca

Harizmatična provokacija - Stephane Humbert Lucas

 

U svetu prefinjenih, luksuznih parfema ime Stephane Humbert Lucas asocira na permanentnu inspiraciju i intrigantana mirisna rešenja.

Teško je biti drugačiji, u vremenu kada parfemske kuće samo niču i pravi je izazov je biti prepoznatljiv.

Brend Stephane Humbert Lucas uspeva u ovom izazovu i iznova dokazuje da i mirisi imaju svoju harizmu.

Uz želju da svojim kupcima obezbedi raskoš, koristi isključivo najfinije i izuzetno skupe komponente.

Harmonija staloženog i moćnog čine srž svakog parfema i nose jasnu poruku: miris je umetnost.

"Ja sam dizajner nevidljivog"

Glavni kreator i “nos” koji dragocene sastojke pretvara u zanosne mirisne kreacije, Stephane Humbert Lucas je slikar i pesnik.

Svoj unikatan dar pretočio je u istraživanje mirisne umetnosti. Uveren da svaka boja ima svoj miris, otkriva svoju Sineteziju, jedinstveni fenomen usled kog stimulisanje čula vida predstavlja okidač za pokretanje čula mirisa.

Mešanje boja pomaže mu da istražuje, kombinuje i stvara jedinstvene mirise.

 

Sebe smatra dizajnerom nevidiljivog, onoga što se nalazi u našem nesvesnom. Boje emituju zvuk i miris u čemu se nalazi suština filozofije ovog kreatora: duhovnost, nada i ispunjenost.

 

Intrigantno, odvažno, drugačije

Brend Stephane Humbert Lucas postoji od 2012. godine. Zahvaljujući nesvakidašnjem pristupu i izuzetnom kvalitetu ova kuća je brzo pronašla put do srca istinskih zaljubljenika parfema i odvažnim mirisnim kombinacijama osvojila njihove simpatije.

Mnogi će parfeme ovog niche brenda opisati kao intrigantne, senzualne i drugačije od svega što su poznavali do tada, a objašnjenje se krije u izvoru inspiracije.

Omamljen lepotom Orijenta i lepotama Bliskog Istoka, osmanskom i ruskom arhitekturom i grčkom mitologijom, Stephane Humbert Lucas kreirao je odiseju živopisnog luksuza, sofisticiranosti i prefinjenosti.

Raskoš arhitekture, tkanina, cveća i začina, mistike i mašte pretočila je njegovu duhovnost i filozofiju u očaravajuće mirise.

Svaki detalj parfema nosi određenu simboliku. Ukoliko bolje pogledate bočicu, najpre ćete primetiti poklopac posebnog dizajna. Utisnute heksagonalne šare podsećaju na saće i zasvođenu kupolu, koja simboliše harmoniju utisnutih parfemskih ekstrakta.

Simbolika brojeva 777 je znatno veća - broj 7 označava mudrost, savršenstvo i sreću, a kombinacija brojeva 777 predstavlja i zaštitu i mir.

 

Značaj Orijenta i simbolike broja 7 pomaže nam da razumemo težnju ovog nesvakidašnjeg umetnika ka lepoti i duhovnosti.

 


Pročitajte ostale vesti

Amouage Interlude i Intrelude Black Iris – sitne razlike ali ista jedinstvena mirisna haromonija

Naš cilj je da budemo najbolja verzija sebe.” – izjavio je Marko Parsiegla, osnivač brenda Amoauge. Tim povodom, nastao je Interlude, koji je danas najprodavaniji, kultni, Amouage muški parfem. Interlude je parfem inspirisan haosom, koji se nalazi svuda oko nas.

Saznaj više...

Novi Kilian Liquors mirisi u Belodore radnji u Budimpešti

Kilian Liquors mirisi su stigli u naše radnje u Budimpešti. Senzacionalni after party mirisi koji odišu ekstravagancijom i bude posebno raspoloženje su dostupni od sada u Belodore prodavnici u glavnom gradu Mađarske.

Saznaj više...

Novi mirisi Acqua di Parma u Belodore radnjama

Novi sofisticirani mirisi poznatog parfemskog brenda Acqua di Parma su stigli u naše radnje. Od sada, Acqua di Parma Yuzu i Acqua di Parma Camelia parfemi su dostupni u Belodore radnjama, u Srbiji, Crnoj Gori i Mađarskoj.

Saznaj više...

Najtraženiji Tiziana Terenzi mirisi inspirisani morskim zvezdama

Kolekcija Sea Star Tiziana Terenzi, privlači najviše pažnje kako u Belodore parfimerijama, tako i na društvenim mrežama. Mirisna magija u čarobnoj boci mami i uzdahe i poglede. Cela kolekcija inspirisana je morskim zvezdama, a sam povod za nastajanje Sea Star kolekcije leži u rođendanskom iznenađenju.

Saznaj više...

Alexandre J – Art Deco kolekcija

Alexandre J slavi 100 godina rođenja Art Deco kolekcije, i tim povodom ovaj brend izbacuje čak 6 novih sofisticiranih mirisnih kreacija.

Saznaj više...