The Perfume Academy by BELODORE

 Belodore TC Galerija

Belodore vesti

Nova Belodore parfimerija otvorena u TC Galerija

U Tržnom centru “Galerija”, najvećem tržnom centru na Balkanu, otvorena je nova Belodore parfimerija u Srbiji 28. decembra. Niche parfemi nalaze se na novoj adresi - Bulevar Vudro Vilsona broj 12. Više od 40 ekskluzivnih brendova parfema i kozmetike sada su dostupni svim ljubiteljima kvaliteta i raskoši. Kupovina u Belodore prodavnici predstavlja posebno iskustvo i nezaboravno mirisno putovanje na koje će Vas odvesti mirisi sa kakvim se niste upoznali do sada.

 

Brend meseca

Amouage

Brend Amouage važi za jednu najpoznatijih i najuglednijih parfemskih kuća na svetu. Postala je sinonim za eleganciju i prefinjenost, koje raskošnim mirisima slikaju Orijent i arapsku umetnost parfimerije. Savremeno veličanstvo Omana, to je suština kuće. Amouage je jedinstvena ikona u svetu luksuznih niche parfema.

 

Intervju

Karine Vinchon-Spehner - Amouage Boundless

Novi drveno-začinski miris za muškarce parfemske kuće Amouage, “Boundless”, predstavljen je 2021. Godine. Ugledna parfimerka Karine Vinchon Spehner i ovoga puta je pokazala maštu, smelost i strast ka umetnosti osmišljavajući unikatnu mirisnu kreaciju. Suštinu mirisa čini svetlost obavijena zlatnom bojom, poput sunčevih zraka koji se probijaju kroz nepregledne krošnje drveća i rasuto cveće. Bezgranično - miris bez granica, nalet radosti, euforije i živahne energije.


 

Vesti

Amouage Interlude i Intrelude Black Iris – sitne razlike ali ista jedinstvena mirisna haromonija

Naš cilj je da budemo najbolja verzija sebe.” – izjavio je Marko Parsiegla, osnivač brenda Amoauge. Tim povodom, nastao je Interlude, koji je danas najprodavaniji, kultni, Amouage muški parfem. Interlude je parfem inspirisan haosom, koji se nalazi svuda oko nas.

Saznaj više...

Novi Kilian Liquors mirisi u Belodore radnji u Budimpešti

Kilian Liquors mirisi su stigli u naše radnje u Budimpešti. Senzacionalni after party mirisi koji odišu ekstravagancijom i bude posebno raspoloženje su dostupni od sada u Belodore prodavnici u glavnom gradu Mađarske.

Saznaj više...

Novi mirisi Acqua di Parma u Belodore radnjama

Novi sofisticirani mirisi poznatog parfemskog brenda Acqua di Parma su stigli u naše radnje. Od sada, Acqua di Parma Yuzu i Acqua di Parma Camelia parfemi su dostupni u Belodore radnjama, u Srbiji, Crnoj Gori i Mađarskoj.

Saznaj više...

Najtraženiji Tiziana Terenzi mirisi inspirisani morskim zvezdama

Kolekcija Sea Star Tiziana Terenzi, privlači najviše pažnje kako u Belodore parfimerijama, tako i na društvenim mrežama. Mirisna magija u čarobnoj boci mami i uzdahe i poglede. Cela kolekcija inspirisana je morskim zvezdama, a sam povod za nastajanje Sea Star kolekcije leži u rođendanskom iznenađenju.

Saznaj više...

Alexandre J – Art Deco kolekcija

Alexandre J slavi 100 godina rođenja Art Deco kolekcije, i tim povodom ovaj brend izbacuje čak 6 novih sofisticiranih mirisnih kreacija.

Saznaj više...