The Perfume Academy by BELODORE

  Belodore TC Galerija

Belodore vesti

Nova Belodore parfimerija otvorena u TC Galerija

U Tržnom centru “Galerija”, najvećem tržnom centru na Balkanu, otvorena je nova Belodore parfimerija u Srbiji 28. decembra. Niche parfemi nalaze se na novoj adresi - Bulevar Vudro Vilsona broj 12. Više od 40 ekskluzivnih brendova parfema i kozmetike sada su dostupni svim ljubiteljima kvaliteta i raskoši. Kupovina u Belodore prodavnici predstavlja posebno iskustvo i nezaboravno mirisno putovanje na koje će Vas odvesti mirisi sa kakvim se niste upoznali do sada.

 

Brend meseca

Tiziana Terenzi

U svetu niche parfema brend Tiziana Terenzi poznat je po veličanstvenoj istoriji, veštini i inovativnosti iz kojih su nastali neki od najlepših parfema. Neprekidna potraga za razumevanjem i prikazivanjem emocija kroz mirisne tonove čini suštinu svake kolekcije ove parfemske kuće. Umetnost u bočici, parfemi Tiziana Terenzi mirisi oslikavaju mistično i tajnovito, snagu duše, prirode i vatre.

 

Intervju

Etienne de Swardt - osnivač Etat Libre d’Orange parfema

Etat Libre d’Orange je veoma poseban brend niche parfema. Ono što ih izdvaja nije samo njihov aspekt nepredvidljivosti i duhovitosti, već i kvalitet koji se ogleda u kreativnosti bez granica kada se radi o mirisima. Njihove kreacije su u isto vreme haos i harmonija, ali su uvek veoma zabavne. Uživajte u intervju sa Etienne de Swardt, čovekom koji stoji iza ove poznate kompanije, čija je radoznalost zvezda vodilja Etat Libre d’Orange.


 

Vesti

Amouage Interlude i Intrelude Black Iris – sitne razlike ali ista jedinstvena mirisna haromonija

Naš cilj je da budemo najbolja verzija sebe.” – izjavio je Marko Parsiegla, osnivač brenda Amoauge. Tim povodom, nastao je Interlude, koji je danas najprodavaniji, kultni, Amouage muški parfem. Interlude je parfem inspirisan haosom, koji se nalazi svuda oko nas.

Saznaj više...

Novi Kilian Liquors mirisi u Belodore radnji u Budimpešti

Kilian Liquors mirisi su stigli u naše radnje u Budimpešti. Senzacionalni after party mirisi koji odišu ekstravagancijom i bude posebno raspoloženje su dostupni od sada u Belodore prodavnici u glavnom gradu Mađarske.

Saznaj više...

Novi mirisi Acqua di Parma u Belodore radnjama

Novi sofisticirani mirisi poznatog parfemskog brenda Acqua di Parma su stigli u naše radnje. Od sada, Acqua di Parma Yuzu i Acqua di Parma Camelia parfemi su dostupni u Belodore radnjama, u Srbiji, Crnoj Gori i Mađarskoj.

Saznaj više...

Najtraženiji Tiziana Terenzi mirisi inspirisani morskim zvezdama

Kolekcija Sea Star Tiziana Terenzi, privlači najviše pažnje kako u Belodore parfimerijama, tako i na društvenim mrežama. Mirisna magija u čarobnoj boci mami i uzdahe i poglede. Cela kolekcija inspirisana je morskim zvezdama, a sam povod za nastajanje Sea Star kolekcije leži u rođendanskom iznenađenju.

Saznaj više...

Alexandre J – Art Deco kolekcija

Alexandre J slavi 100 godina rođenja Art Deco kolekcije, i tim povodom ovaj brend izbacuje čak 6 novih sofisticiranih mirisnih kreacija.

Saznaj više...